Želite postati sponzor?

V nadaljevanju si lahko preberete več o sponzoriranju ekipe Layline na regati Mini Transat 2023.

Sponzorstvo - prvi korak k zmagi

Prečkanje Atlantskega oceana je velik fizični in psihični zalogaj. Da se tekmovalec lahko osredotoča le na tehnični aspekt, potrebuje med drugim tudi močno finančno zaledje. Poleg nakupa odlične tekmovalne jadrnice, ki bo ključna za varen in uspešen podvig je potrebno v računico všteti tudi redne treninge, veliko dodatne jadralne in osebne opreme in nemalo prepotovanih kilometrov. Izvedba tako ni možna brez podpore sponzorjev, ki bodo v zameno za finančni prispevek del naše zgodbe.

Dejstva

  • Projekt sega do leta 2023, ko se v Franciji odvija regata Mini Transat.
  • Do takrat pričakujemo okoli 100.000 € stroškov. Znesek vključuje nakup jadrnice in ostale opreme, kritje stroškov potovanja, zavarovanja, štartnin in treningov.
  • Želimo si najti močnega glavnega sponzorja, ki bi v projekt vložil približno 30.000 € ali več, veseli pa bomo tudi vsakega manjšega doprinosa.

Kako želimo izkazati hvaležnost?

V zameno za zaupanje in prispevek smo glavnemu sponzorju pripravljeni nuditi:

  • Uporabo brandinga (loga, imena) na vidnih mestih na glavnem jadru in trupu jadrnice (kot so na primer na spodnjih slikah predstavljali AdriaMobil), ki sta tudi na fotografijah in posnetkih najvidnejši mesti,
  • Logo ali ime podjetja na klubskem kombiju, ki bo v naslednjih mesecih opravil ogromno kilometrov po evropi,
  • Pomoč pri ohranjanju zdravja zaposlenih (strokovno pripravljena predavanja na temo vadbe na delovnem mestu in metod za preprečevanje poškodb),
  • Vsako leto vključenosti v projekt dva podaljšana vikenda ali trikrat po dva dni jadranja z Urošem, nosilcem projekta in bodočim Mini Transat jadralcem,
  • Učenje jadranja za mlajše – otroke zaposlenih.

V primeru, da glavni sponzor s svojim prispevkom pokrije več kot polovico vseh stroškov, dobi možnost poimenovanja celotnega projekta in stiliziranja jadrnice z barvami, motivi in logom podjetja!

Tudi manjši sponzorji bodo prepoznavni del ekipe in sicer z uporabo loga podjetja na genovi (sprednjem jadru) ali na klubskem kombiju.

Ker se zavedamo, da je (zlasti glavni) sponzor nepogrešljiv del uspeha, si želimo dokončne pogoje sodelovanja prilagoditi skupnim željam. Zgornja dejstva bomo skupaj spravili v realnost, ki bo ustrezala vsem, zato bomo veseli vsakega stika!

Primer tematsko opremljene tekmovalne barke