Potrebujemo partnerja, ki mu prečkanje oceanov za doseganje svojih ciljev ni tuje

V nadaljevanju si lahko preberete več o sponzoriranju ekipe Layline na regati Mini Transat 2023.

Prvi korak k zmagi

Prečkanje Atlantskega oceana je velik fizični in psihični zalogaj. Da se tekmovalec lahko osredotoča le na tehnični aspekt, potrebuje med drugim tudi močno finančno zaledje. Čeprav smo že kupili odlično tekmovalno jadrnico (Ashiko), ki bo ključna za varen in uspešen podvig, je potrebno v računico všteti tudi redne treninge, veliko dodatne jadralne in osebne opreme in nešteto prepotovanih kilometrov. Izvedba tako ni možna brez podpore sponzorjev, ki bodo, v zameno za finančni prispevek, del naše zgodbe in z našo pomočjo vzpostavili ali povečali svojo prepoznavnost na francoskem in slovenskem trgu.

Dejstva

 • Cilj celotnega projekta nastopi leta 2023, ko se v Franciji odvija regata Mini Transat.
 • Francoski jadralni svet slovi kot vodilni v oceanskem jadranju, Mini Transat pa je ena pomembnejših tam organiziranih regat. V Franciji se jadranje po popularnosti kosa z nogometom in privablja milijone gledalcev.
 • S projektom podiranja Guinnessovega rekorda smo že dokazali, da lahko z relativno enostavno kampanijo, ki pripoveduje močno zgodbo, dosežemo odlične medijske rezultate.
 • Pričakujemo, da bodo stroški do začetka regate nanesli okoli 100.000 €.  Znesek vključuje izboljšave tekmovalne jadrnice, kritje stroškov potovanj, zavarovanja, štartnin in treningov.
 • Želimo si najti predvsem močnega glavnega sponzorja oziroma partnerja, ki bi v projekt vložil 30.000 € ali več, veseli pa bomo tudi vsakega manjšega doprinosa.

Kako predstavljamo naše sodelovanje?

V zameno za zaupanje in prispevek smo glavnemu sponzorju pripravljeni nuditi:
 • uporabo brandinga (loga, imena) na vidnih mestih na glavnem jadru in trupu jadrnice (kot so na primer na spodnjih slikah predstavljali AdriaMobil), ki sta tudi na fotografijah in posnetkih najvidnejši mesti,
 • promocijo vaše znamke in izdelkov v skladu z načrtom, ki ga bomo sestavili skupaj in bo prilagojen doseganju vaših poslovnih ciljev,
 • pomoč pri doseganju poslovnih ciljev na francosko/slovenskih trgih,
 • pomoč pri ohranjanju zdravja zaposlenih (strokovno pripravljena predavanja na temo vadbe na delovnem mestu in metod za preprečevanje poškodb),
 • dva podaljšana vikenda ali trikrat po dva dni jadranja z Urošem, nosilcem projekta in bodočim Mini Transat jadralcem,
 • učenje jadranja za mlajše – otroke zaposlenih,
 • možnost udeležbe na posameznih regatah kot gledalci, kar se je na podobnih projektih izkazalo kot odlična priložnost za drugačno srečanje s poslovnimi partnerji,
 • medijski material za promocijo in predstavitev vašega podjetja izpod rok izkušene medijske ekipe, ki je del tega projekta in
 • sodelovanje pri vaših oglaševalskih kampanijah in močna prisotnost na družbenih omrežjih in v ostalih medijih.

Tudi manjši sponzorji bodo predstavljeni kot prepoznavni del ekipe in sicer z uporabo loga podjetja na genovi (sprednjem jadru), boomu in zrcalu barke.

V primeru, da glavni sponzor s svojim prispevkom pokrije več kot 40.000 €, dobi možnost poimenovanja celotnega projekta in stiliziranja jadrnice z barvami, motivi in logom podjetja!

Ker se zavedamo, da je (zlasti glavni) sponzor nepogrešljiv del uspeha, si želimo dokončne pogoje sodelovanja prilagoditi skupnim željam. Zgornja dejstva bomo skupaj spravili v realnost, ki bo ustrezala vsem. Kontaktirajte nas!

Primer tematsko opremljene tekmovalne barke